anthilias

Direktlänk till inlägg 4 februari 2018

Ena dagen vår nästa vinter...

Av Gun - Söndag 4 feb 11:21

Vi har verkligen ett varierande väder!!!  I början av veckan så hade vi sol och vår aningar

och till helgen blev det klass ett varning med snö! Snön kom i fredags och på lördagen

hade vi mildgrader och lite regn. Nästan allt försvann och fram mot kvällen ja då kom mera snö

och det dinglar ner fortfarande snöflingor. Vi har inte mycket snö men det är vitt nu igen.

 

Så här har vi det...

I tisdags när jag skulle söva barnen på mitt jobb utomhus så började det låta... och inget såg jag. Sedan började det blåsa och lukta bensin som bara den och då fick jag se vad som kom nerdalande,

   

Jo en helikopter som landade på planen... Barnen gjorde stora ögon vill jag lova:). Vad den gjorde här är det ingen som vet!

När vädret är trist så får man passa på att göra saker inomhus så som att baka. Den här gången blev det runda bullar till semlor.

 

Goda både till semlor och bara att ätas som de är kan jag intyga  .

Min näsa har börjat rinna och halsen värker så nu är det väl min tur att få en släng av influensan. Har tagit

tabletter så jag hoppas det ger med sig.

Kram gun

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

Söndag 4 feb 14:17

Vädret är verkligen omväxlande. Fint och vitt med snö.
Helikoptern, det var ju en rolig grej. Undrar varför den landade där, spännande.
Du är så duktig med bakning. Önskade att jag hade en del av din energi och skaparlusta.
Hoppas verkligen att du inte blir förkyld och dålig utan att det går tillbaka. Men jag förstår att det är lätt hänt då man jobbar med barn.
Ha det bra och krya på dig.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
annechristine

annechristine

Söndag 4 feb 22:55

Vi har haft ett oväder som heter duga.
kul med helikoptern. Förstår barnen fick stora ögon för det skulle jag åxo Ha fått ifall jag var barn.

Ha det gott på nya veckan och varm kram.

http://annechristines.bloggo.nu

 
BrittMarie

BrittMarie

Tisdag 6 feb 20:43

Oj, oj så spännande! men då kunde väl inte barnen sova, när det kom en helikopter :)
Kram

http://www.bengtssons.info/baloo

 
Annika

Annika

Onsdag 7 feb 09:24

Kan tänka mig att både personal och barn blev snopen då det kom en så stor fågel. Skönt att Kung Bore sprider ut snön lite över hela landet. För ett tag trodde jag att vi fick allt. Ha det gott. Kramelikram

http://www.badtant.bloggo.nu

 
trollet

trollet

Torsdag 8 feb 10:02

Men nej, krya fort!!

http://lchftrollet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 21 okt 18:58

Helgen var planerad för en tripp till Falkenberg men sjukdom satte stopp för det och det kan man inte göra något åt. Då får man hitta på något annat nu när man hade tagit fredagen ledig och jag kände inte för att dra tillbaka min ledighet:). En...

Av Gun - Söndag 14 okt 19:41

fortfarande lite blommor och man får passa på och njuta av dom,   så härligt att kunna plocka in blommor... och vilken värme vi har haft här så shortsen har åkt fram igen:). Bäst att passa på att njuta utomhus av det vackra vädret. Har fixat i...

Av Gun - Måndag 8 okt 18:26

Det har redan börjat skymma och kallt är det ute. Hösten kom fort men tydligen ska vi få upp mot 20 grader varmt i slutet av veckan. Härligt om det nu stämmer. I lördags firade Vimmerby stadshotell 150 år med visning och tårta.   Här var tyd...

Av Gun - Söndag 30 sept 19:34

Efter tio år tillsammans har vi gått skilda vägar och  du rullar vidare utan mig bakom ratten. Någon annan i troligen ett östatland kommer att få bli din vän.. många fina mil har vi rullat fram tillsammans men nu var det daggs för mig att byta ko...

Av Gun - Söndag 23 sept 20:49

Det man trodde var att Knud skulle ställa till elände när han kom... Men det blev inte så farlig som man trott, blåste gjorde det och några åskknallar hörde man och lite regn kom och sedan var det över. Skönt. I fredags fick jag besöka läkarn för j...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se