anthilias

Direktlänk till inlägg 4 februari 2018

Ena dagen vår nästa vinter...

Av Gun - 4 februari 2018 11:21

Vi har verkligen ett varierande väder!!!  I början av veckan så hade vi sol och vår aningar

och till helgen blev det klass ett varning med snö! Snön kom i fredags och på lördagen

hade vi mildgrader och lite regn. Nästan allt försvann och fram mot kvällen ja då kom mera snö

och det dinglar ner fortfarande snöflingor. Vi har inte mycket snö men det är vitt nu igen.

 

Så här har vi det...

I tisdags när jag skulle söva barnen på mitt jobb utomhus så började det låta... och inget såg jag. Sedan började det blåsa och lukta bensin som bara den och då fick jag se vad som kom nerdalande,

   

Jo en helikopter som landade på planen... Barnen gjorde stora ögon vill jag lova:). Vad den gjorde här är det ingen som vet!

När vädret är trist så får man passa på att göra saker inomhus så som att baka. Den här gången blev det runda bullar till semlor.

 

Goda både till semlor och bara att ätas som de är kan jag intyga  .

Min näsa har börjat rinna och halsen värker så nu är det väl min tur att få en släng av influensan. Har tagit

tabletter så jag hoppas det ger med sig.

Kram gun

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

4 februari 2018 14:17

Vädret är verkligen omväxlande. Fint och vitt med snö.
Helikoptern, det var ju en rolig grej. Undrar varför den landade där, spännande.
Du är så duktig med bakning. Önskade att jag hade en del av din energi och skaparlusta.
Hoppas verkligen att du inte blir förkyld och dålig utan att det går tillbaka. Men jag förstår att det är lätt hänt då man jobbar med barn.
Ha det bra och krya på dig.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
annechristine

annechristine

4 februari 2018 22:55

Vi har haft ett oväder som heter duga.
kul med helikoptern. Förstår barnen fick stora ögon för det skulle jag åxo Ha fått ifall jag var barn.

Ha det gott på nya veckan och varm kram.

http://annechristines.bloggo.nu

 
BrittMarie

BrittMarie

6 februari 2018 20:43

Oj, oj så spännande! men då kunde väl inte barnen sova, när det kom en helikopter :)
Kram

http://www.bengtssons.info/baloo

 
Annika

Annika

7 februari 2018 09:24

Kan tänka mig att både personal och barn blev snopen då det kom en så stor fågel. Skönt att Kung Bore sprider ut snön lite över hela landet. För ett tag trodde jag att vi fick allt. Ha det gott. Kramelikram

http://www.badtant.bloggo.nu

 
trollet

trollet

8 februari 2018 10:02

Men nej, krya fort!!

http://lchftrollet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 13 jan 16:57

Lite jobbigt var det allt att komma upp på måndag morgon men man kom snabbt in i vanerna igen.   Vacker vy som vi har när vi är ute och vandrar med barnen. Vi går ofta ner till havet och tittar om det har hänt något nytt sedan vi var här sist....

Av Gun - Söndag 6 jan 17:54

Jaha, vart tog mina nio dagars ledighet vägen tro!?! Dom gick fort vill jag lova:).  Min ledighet var tänkt att man skulle besöka Gotland men som tyvärr Alfrida satt stopp för! Inget man kunde göra något åt. Istället så har man gjort dagsresor ...

Av Gun - Onsdag 2 jan 19:49

Det blev ett litet uppehåll här men så kan det bli ibland. Avslutade året med att äta en semla:)   Lite tidigt men ack så god! Älskar semlor och bäst är Shaloms kaffesemlor.... mums så goda. Det blev ett lugnt nyårsfirande.... med god mat oc...

Av Gun - 23 december 2018 11:12

  Önskar er alla en riktigt God Jul med en bild på min gran. Tiden har gått enormt fort sedan jag skrev här sist.....och nu är det bara en dag kvar tills julaftonen. Skinkan står nu i ugnen och det börjar lukta så gott:). Ute är det lite snö o...

Av Gun - 11 december 2018 17:51

Veckan som varit gick i raketfart.... Hinner inte med! Vi hade vårat julbord i måndags förra veckan,   Super gott var det och trevligt hade vi där allihopa.         Fika i köket i söndags då det var andra Advent.   Fixade slingan i t...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se