anthilias

Direktlänk till inlägg 6 mars 2014

Helgen i sikte.

Av Gun - 6 mars 2014 20:43

Jippi...... i morgon är det fredag och en ledig helg väntar!!!!!!!!!!

Ser verkligen fram mot den för det har lovats riktigt vårväder och jag ska vara ute i trädgården.

Ska bli så skönt och tänk att kunna sitta ute och dricka kaffe i solen:). De ni!

Har varit runt och letat tapeter. Vill ha nya tapeter i sovrummet och jag fastnade för en tapet från Rusta.

Fick tippset från en kompis att titta på Rusta och de fanns många fina där.

Nu är det bara att vänta in målarn för jag kan då inte tapetsera...

Skulle jag göra det så kan jag lova att tapeterna skulle om de mot förmodan kom upp på väggen

sitta snett och vint. Men våderna skulle nog sitta mer på mig än på väggen om jag känner mig rätt:).

Jag kan också lova att det skulle vara vackra ramsor som jag drog.. där är mitt tålamod noll!!!!

Då är det bra med hantverkare.

Har haft långa dagar på jobbet många ligger i maginfluensan. Fasar om jag får det.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slappa några minuter innan det blir sängen.

Önskar er alla en trevlig helg.

Kram gun 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

7 mars 2014 23:31

Det är många nu som har fått vårkänslor och vill göra om hemma, det är inte bara naturen som väcks till liv så även vi. Det påstås att det skall bli en varm helg. Här har det blåst vidrigt i dag, på em. så kom det även regn, ett riktigt busväder.
Önskar dig en fin helg / kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
TantGlad

TantGlad

8 mars 2014 09:04

Visst är det bra med hantverkare *ler*
Så hääärligt med vår nu, och att vi kan pyssla lite i våra trädgårdar. Tyvärr så har vi rätt mycket snö kvar här hos mig, men då det blåser rejält idag så försvinner nog det. HOPPAS!
Ha nu en jättefin lördag Gun, och njut av våren.
KRAAAAM!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
wiolettan

wiolettan

8 mars 2014 10:14

Härligt det låter, kunna sitta ute och mysa i solen. Förstår att du tar till vara din lediga helg.
Bra att du tar hjälp med tapeterna, det är inte lätt. Jag har gjort det flera gånger, förr, men vi har då alltid varit två. Våderna ska ju passas in och så, lite knepigt lite beroende på vilka tapeter man har valt.
Usch för maginfluensan, hoppas verkligen att du inte får den.
Trevlig helg och kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 12 aug 19:37

Nog var det lite motigt att gå upp på mornarna   , men samtidigt är det skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Lika varmt har vi haft i veckan inte under 30 grader någon dag. Men i fredags blev det en tidig dag för min del. Klockan 03,45 ...

Av Gun - Söndag 5 aug 21:22

Vart tog fyra veckors ledighet vägen?!? Trodde nog inte att man kunde bli trött på sol och värme... Men det är vad jag är, trött på att ha haft över 30 grader värme med ständigt en skinande sol och inget regn. Varje gång åskan har gott är man liv...

Av Gun - Lördag 28 juli 12:46

Inte ett regn i sikte ....regnar runt omkring här, men inte hos mig. Vi har så torrt, så torrt, och nu har vi förbud på allt vad det innebär med gräsklippare, köra med bilen där det finns gräs o.s.v. Var ska det sluta?!? Det man är jätte rädd f...

Av Gun - Onsdag 18 juli 22:34

Här har vi över 30 grader om dagarna och inget svalare väder i sikte... på kvällarna har man 28 grader inomhus och då är jag glad över min värmepump som jag nu kör med AC så det ryker:). Har 16 grader på den och svalkan känns så skönt. Har vari...

Av Gun - Måndag 2 juli 19:48

Och vi har rullat in i Juli månad med värme och torka. Det är så tort i skog och mark så bränder är rena katastrofen nu och som väntat kom vattningsförbudet nu i min kommun. Brinner gör det här inte alltför långt borta i skogarna kring Mellinge...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se