anthilias

Direktlänk till inlägg 6 mars 2014

Helgen i sikte.

Av Gun - 6 mars 2014 20:43

Jippi...... i morgon är det fredag och en ledig helg väntar!!!!!!!!!!

Ser verkligen fram mot den för det har lovats riktigt vårväder och jag ska vara ute i trädgården.

Ska bli så skönt och tänk att kunna sitta ute och dricka kaffe i solen:). De ni!

Har varit runt och letat tapeter. Vill ha nya tapeter i sovrummet och jag fastnade för en tapet från Rusta.

Fick tippset från en kompis att titta på Rusta och de fanns många fina där.

Nu är det bara att vänta in målarn för jag kan då inte tapetsera...

Skulle jag göra det så kan jag lova att tapeterna skulle om de mot förmodan kom upp på väggen

sitta snett och vint. Men våderna skulle nog sitta mer på mig än på väggen om jag känner mig rätt:).

Jag kan också lova att det skulle vara vackra ramsor som jag drog.. där är mitt tålamod noll!!!!

Då är det bra med hantverkare.

Har haft långa dagar på jobbet många ligger i maginfluensan. Fasar om jag får det.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slappa några minuter innan det blir sängen.

Önskar er alla en trevlig helg.

Kram gun 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

7 mars 2014 23:31

Det är många nu som har fått vårkänslor och vill göra om hemma, det är inte bara naturen som väcks till liv så även vi. Det påstås att det skall bli en varm helg. Här har det blåst vidrigt i dag, på em. så kom det även regn, ett riktigt busväder.
Önskar dig en fin helg / kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
TantGlad

TantGlad

8 mars 2014 09:04

Visst är det bra med hantverkare *ler*
Så hääärligt med vår nu, och att vi kan pyssla lite i våra trädgårdar. Tyvärr så har vi rätt mycket snö kvar här hos mig, men då det blåser rejält idag så försvinner nog det. HOPPAS!
Ha nu en jättefin lördag Gun, och njut av våren.
KRAAAAM!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
wiolettan

wiolettan

8 mars 2014 10:14

Härligt det låter, kunna sitta ute och mysa i solen. Förstår att du tar till vara din lediga helg.
Bra att du tar hjälp med tapeterna, det är inte lätt. Jag har gjort det flera gånger, förr, men vi har då alltid varit två. Våderna ska ju passas in och så, lite knepigt lite beroende på vilka tapeter man har valt.
Usch för maginfluensan, hoppas verkligen att du inte får den.
Trevlig helg och kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 13 jan 16:57

Lite jobbigt var det allt att komma upp på måndag morgon men man kom snabbt in i vanerna igen.   Vacker vy som vi har när vi är ute och vandrar med barnen. Vi går ofta ner till havet och tittar om det har hänt något nytt sedan vi var här sist....

Av Gun - Söndag 6 jan 17:54

Jaha, vart tog mina nio dagars ledighet vägen tro!?! Dom gick fort vill jag lova:).  Min ledighet var tänkt att man skulle besöka Gotland men som tyvärr Alfrida satt stopp för! Inget man kunde göra något åt. Istället så har man gjort dagsresor ...

Av Gun - Onsdag 2 jan 19:49

Det blev ett litet uppehåll här men så kan det bli ibland. Avslutade året med att äta en semla:)   Lite tidigt men ack så god! Älskar semlor och bäst är Shaloms kaffesemlor.... mums så goda. Det blev ett lugnt nyårsfirande.... med god mat oc...

Av Gun - 23 december 2018 11:12

  Önskar er alla en riktigt God Jul med en bild på min gran. Tiden har gått enormt fort sedan jag skrev här sist.....och nu är det bara en dag kvar tills julaftonen. Skinkan står nu i ugnen och det börjar lukta så gott:). Ute är det lite snö o...

Av Gun - 11 december 2018 17:51

Veckan som varit gick i raketfart.... Hinner inte med! Vi hade vårat julbord i måndags förra veckan,   Super gott var det och trevligt hade vi där allihopa.         Fika i köket i söndags då det var andra Advent.   Fixade slingan i t...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se