anthilias

Direktlänk till inlägg 6 mars 2014

Helgen i sikte.

Av Gun - 6 mars 2014 20:43

Jippi...... i morgon är det fredag och en ledig helg väntar!!!!!!!!!!

Ser verkligen fram mot den för det har lovats riktigt vårväder och jag ska vara ute i trädgården.

Ska bli så skönt och tänk att kunna sitta ute och dricka kaffe i solen:). De ni!

Har varit runt och letat tapeter. Vill ha nya tapeter i sovrummet och jag fastnade för en tapet från Rusta.

Fick tippset från en kompis att titta på Rusta och de fanns många fina där.

Nu är det bara att vänta in målarn för jag kan då inte tapetsera...

Skulle jag göra det så kan jag lova att tapeterna skulle om de mot förmodan kom upp på väggen

sitta snett och vint. Men våderna skulle nog sitta mer på mig än på väggen om jag känner mig rätt:).

Jag kan också lova att det skulle vara vackra ramsor som jag drog.. där är mitt tålamod noll!!!!

Då är det bra med hantverkare.

Har haft långa dagar på jobbet många ligger i maginfluensan. Fasar om jag får det.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slappa några minuter innan det blir sängen.

Önskar er alla en trevlig helg.

Kram gun 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

7 mars 2014 23:31

Det är många nu som har fått vårkänslor och vill göra om hemma, det är inte bara naturen som väcks till liv så även vi. Det påstås att det skall bli en varm helg. Här har det blåst vidrigt i dag, på em. så kom det även regn, ett riktigt busväder.
Önskar dig en fin helg / kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
TantGlad

TantGlad

8 mars 2014 09:04

Visst är det bra med hantverkare *ler*
Så hääärligt med vår nu, och att vi kan pyssla lite i våra trädgårdar. Tyvärr så har vi rätt mycket snö kvar här hos mig, men då det blåser rejält idag så försvinner nog det. HOPPAS!
Ha nu en jättefin lördag Gun, och njut av våren.
KRAAAAM!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
wiolettan

wiolettan

8 mars 2014 10:14

Härligt det låter, kunna sitta ute och mysa i solen. Förstår att du tar till vara din lediga helg.
Bra att du tar hjälp med tapeterna, det är inte lätt. Jag har gjort det flera gånger, förr, men vi har då alltid varit två. Våderna ska ju passas in och så, lite knepigt lite beroende på vilka tapeter man har valt.
Usch för maginfluensan, hoppas verkligen att du inte får den.
Trevlig helg och kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 21 okt 18:58

Helgen var planerad för en tripp till Falkenberg men sjukdom satte stopp för det och det kan man inte göra något åt. Då får man hitta på något annat nu när man hade tagit fredagen ledig och jag kände inte för att dra tillbaka min ledighet:). En...

Av Gun - Söndag 14 okt 19:41

fortfarande lite blommor och man får passa på och njuta av dom,   så härligt att kunna plocka in blommor... och vilken värme vi har haft här så shortsen har åkt fram igen:). Bäst att passa på att njuta utomhus av det vackra vädret. Har fixat i...

Av Gun - Måndag 8 okt 18:26

Det har redan börjat skymma och kallt är det ute. Hösten kom fort men tydligen ska vi få upp mot 20 grader varmt i slutet av veckan. Härligt om det nu stämmer. I lördags firade Vimmerby stadshotell 150 år med visning och tårta.   Här var tyd...

Av Gun - Söndag 30 sept 19:34

Efter tio år tillsammans har vi gått skilda vägar och  du rullar vidare utan mig bakom ratten. Någon annan i troligen ett östatland kommer att få bli din vän.. många fina mil har vi rullat fram tillsammans men nu var det daggs för mig att byta ko...

Av Gun - Söndag 23 sept 20:49

Det man trodde var att Knud skulle ställa till elände när han kom... Men det blev inte så farlig som man trott, blåste gjorde det och några åskknallar hörde man och lite regn kom och sedan var det över. Skönt. I fredags fick jag besöka läkarn för j...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se