anthilias

Direktlänk till inlägg 26 juli 2013

Dagarna bara rusar fram...

Av Gun - 26 juli 2013 11:38

Dagarna har bara rusat fram här och med det så minskar mina semesterdagar!!

Tänk att få stanna tiden lite... bara lite:). Så känner jag just nu.

Vill inte tillbaka till jobbet. Men men det blir ett måste det med.

Här har vi haft en strålande sol med en klibbig värme om dagarna så

igår kväll kom Tor på besök igen och även nu på morgonen. Kan tänka mig

att han gör en vända till för det känns så.

Ändå har vi den här klibbiga värmen kvar fast åskan gick här.

Jag kommer och går men sitter inte så mycket vid datorn just nu... som ni märker:).

Men det är väll så för alla kan jag tänka mig...

Ha det så gott vi hörs snart igen..

Kram gun

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

27 juli 2013 09:41

Ja du har rätt, det blir inte så mycket med datoriet i dessa dagar, värmen tar på krafterna, tycker jag.
Åska har vi sluppit, men i dag ska det visst komma åskskurar, det tycker jag inte om. Men regn behövs i markerna.
Kram till dig och fortsätt njut av ledigheten.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

27 juli 2013 19:23

Ja passa på och njut. Kram.

http://www.badtant.bliggo.nu

 
Melody

Melody

27 juli 2013 21:39

I dag sa jag till maken att om det inte blir åska idag så blir det aldrig, men ännu har Tor inte hälsat på! Konstig väder med ökenhetta ena minuten och svala vindar nästa, har det varit hela dagen och visst blir man lite trött. Här har det mobila bredbandet strejkat oftare än vad det fungerat, så inte blir det mycket tid vid datorn. Din potatissallad har i alla fall varit med och den är alla så förtjusta i!
Kramisar
M.E

http://melodyshihtzu.blogspot.se

 
Ruth

Ruth

27 juli 2013 22:38

Jag sitter inte så mycket vid datorn nu heller, det blir flera korta stunder, har ont i armen, nacken och under skuldran, det har svårt för att ge med sig.
Förstår att det känns motigt att dagarna går så snabbt. När semestern börjar så tycker man att man skall vara ledig länge, men ack så snabbt det går. Hade jag kunnat bromsa tiden för dig så hade jag gjort det, men jag är bara Ruth :(
Kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
TantGlad

TantGlad

28 juli 2013 10:12

Ja tänk om man kunde bromsa upp tiden lite för oj så skönt att få ha dagar kvar av semestern. Skönt när man är redo istället att gå tillbaka till jobbet. Själv har jag 3 veckor semester kvar.
En fin skön söndagskram till dig nu, och njut så gott du kan!
Kraaam

http://TantGlad.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 14 april 20:34

Tänk att dom tog hem segern....... trodde inte det! Men vad kul!!! Dagarna har varit kyliga hela veckan med blåst. Våren har känts långt borta även om jag såg årets första sädesärla i veckan   syns nog inte att det är en sädesärla på bilden:...

Av Gun - Måndag 8 april 20:37

Helgen har varit härlig med vårvärme men idag har det varit kyligt och kallt.. Blir nu att man vill vara ut i trädgården på ledig tid.   Plockade vitsippor i förra veckan och nu händer det mycket i naturen.   I myrstacken var det full far...

Av Gun - Söndag 31 mars 20:27

Solen har lyst här i veckan och man blir så glad av det, visserligen har det blåst lite men ändå.... I onsdags var det äntligen tid för att få på ljusrampen som jag har väntat på.   När jag kom för att hämta bilen tittade jag på den och min fö...

Av Gun - Söndag 24 mars 19:26

Blåst har det gjort här i helgen men solen har visat sig:). Vad är då inte bättre än att hänga ut sin första tvätt,   vad gott det doftar. Man kan nästan se på bilden hur det blåser.   Vårfloden i Mörtfors... oj, vad vattnet forsar.   ...

Av Gun - Söndag 17 mars 17:32

Vädret har varierat i veckan som gått, allt från regn till sol. Men jag är så otroligt glad att vi slipper snön:). I går var jag på Ginger och lunchade med mina före detta kollegor. Tio år sedan sist men nu får det inte gå så lång tid till nästa ...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se