anthilias

Direktlänk till inlägg 18 juli 2013

Sol, bad och bryggan!!

Av Gun - 18 juli 2013 15:49

Vi har det så varmt och gott här bara 27 grader!!! Var är man då.... jo i böljan den blå.

Häromdagen så skulle jag i för det var så varmt och gick ner till bryggan där grabbarna stod och såg lite pillemariska ut! Badar ni inte sa jag. Jo kom svaret dröjande, du får gå i före. I kom jag men lika fort upp...

förstod varför grabbarna var pillemariska:):).Svinkallt! När de mätte hur många grader vi hade så var det bara 11 grader! Fattar ni hur kallt det var. Vi hade fått in nytt havsvatten i viken.

Glömde att berätta att vi har en ny brygga till våra båtar den gamla flytbryggan var förliten och låg i vassen.

En kväll komma ena grannen över och pratade om bryggan (den gamla). Undrar om vi kan sälja den frågade han....

jo visst går väll det tyckte jag och fick på min lott att sälja den. Grannen pratade om ca 500 kr... jag sa 2000 kr sätter jag den för. Så jag och andra grannen in till datorn och ut på blocket gjorde en annons och priset höjde vi lite till:).

Vi satt bryggan för 2250 kr.

Efter en timme gick mobilen varm här!!! Bryggan gick på budgivning och var såld dagen därpå.

Tala om att jag och min granne är poppis här:)!! Det var det ingen som trodde om oss... Kvinnor kan:)!

Nu ska jag äta lite mat och sedan ut i trädgården för i morgon väntar nya äventyr för mig runt hörnet!!

Vad undrar nu nog säkert men det får ni allt vänta och se.

Kramen på er alla

gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

18 juli 2013 21:58

I går var det ju rejält varmt även här, förstår att det frestade med ett dopp, men hujedamig så kyligt i vattnet när du hoppade i, undra på att grabbarna såg fundersamma ut hehe, du fick verkligen svalka dig även om det inte var skönt.
Vilken affär du gjorde från 500:- till 2250:- det kallar jag en lyckad affär, utan din hjälp hade inte detta varit möjligt, undra på att ni är poppis nu Grattis!
Vad skall du hitta på för något roligt tro, nu blev jag nyfiken i en strut! Vad det en är så hoppas jag att du får det trivsamt.
Kram vännen ღ

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anita

19 juli 2013 12:10

Skulle bara tala om att nu har de som ville ha stickbeskrivning är klart skickar tidningarna till dig
Hoppas du får glädje av dom Eftersom mitt namn och http var borta skriver jag bara namn s¨å du vet att tidningarna snart kommer
Anita L
Anita

 
wiolettan

wiolettan

21 juli 2013 09:38

Men usch så kallt, förstår att du kom upp fort. 11 grader är inte mycket att bada i.
Bra gjort med bryggan, klart att kvinnor kan, det har många bevisat. Nu står ni högt i kurs.
Jag tycker att det är lite för varmt. Som du kanske vet tycker jag om vintern. Men, jag är glad över alla som kan njuta nu i sommar värmen.
Spännande att höra, snart, vad som döljde sig "runt hörnet".
Ha det fortsatt bra.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 13 jan 16:57

Lite jobbigt var det allt att komma upp på måndag morgon men man kom snabbt in i vanerna igen.   Vacker vy som vi har när vi är ute och vandrar med barnen. Vi går ofta ner till havet och tittar om det har hänt något nytt sedan vi var här sist....

Av Gun - Söndag 6 jan 17:54

Jaha, vart tog mina nio dagars ledighet vägen tro!?! Dom gick fort vill jag lova:).  Min ledighet var tänkt att man skulle besöka Gotland men som tyvärr Alfrida satt stopp för! Inget man kunde göra något åt. Istället så har man gjort dagsresor ...

Av Gun - Onsdag 2 jan 19:49

Det blev ett litet uppehåll här men så kan det bli ibland. Avslutade året med att äta en semla:)   Lite tidigt men ack så god! Älskar semlor och bäst är Shaloms kaffesemlor.... mums så goda. Det blev ett lugnt nyårsfirande.... med god mat oc...

Av Gun - 23 december 2018 11:12

  Önskar er alla en riktigt God Jul med en bild på min gran. Tiden har gått enormt fort sedan jag skrev här sist.....och nu är det bara en dag kvar tills julaftonen. Skinkan står nu i ugnen och det börjar lukta så gott:). Ute är det lite snö o...

Av Gun - 11 december 2018 17:51

Veckan som varit gick i raketfart.... Hinner inte med! Vi hade vårat julbord i måndags förra veckan,   Super gott var det och trevligt hade vi där allihopa.         Fika i köket i söndags då det var andra Advent.   Fixade slingan i t...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se