anthilias

Direktlänk till inlägg 18 juli 2013

Sol, bad och bryggan!!

Av Gun - 18 juli 2013 15:49

Vi har det så varmt och gott här bara 27 grader!!! Var är man då.... jo i böljan den blå.

Häromdagen så skulle jag i för det var så varmt och gick ner till bryggan där grabbarna stod och såg lite pillemariska ut! Badar ni inte sa jag. Jo kom svaret dröjande, du får gå i före. I kom jag men lika fort upp...

förstod varför grabbarna var pillemariska:):).Svinkallt! När de mätte hur många grader vi hade så var det bara 11 grader! Fattar ni hur kallt det var. Vi hade fått in nytt havsvatten i viken.

Glömde att berätta att vi har en ny brygga till våra båtar den gamla flytbryggan var förliten och låg i vassen.

En kväll komma ena grannen över och pratade om bryggan (den gamla). Undrar om vi kan sälja den frågade han....

jo visst går väll det tyckte jag och fick på min lott att sälja den. Grannen pratade om ca 500 kr... jag sa 2000 kr sätter jag den för. Så jag och andra grannen in till datorn och ut på blocket gjorde en annons och priset höjde vi lite till:).

Vi satt bryggan för 2250 kr.

Efter en timme gick mobilen varm här!!! Bryggan gick på budgivning och var såld dagen därpå.

Tala om att jag och min granne är poppis här:)!! Det var det ingen som trodde om oss... Kvinnor kan:)!

Nu ska jag äta lite mat och sedan ut i trädgården för i morgon väntar nya äventyr för mig runt hörnet!!

Vad undrar nu nog säkert men det får ni allt vänta och se.

Kramen på er alla

gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

18 juli 2013 21:58

I går var det ju rejält varmt även här, förstår att det frestade med ett dopp, men hujedamig så kyligt i vattnet när du hoppade i, undra på att grabbarna såg fundersamma ut hehe, du fick verkligen svalka dig även om det inte var skönt.
Vilken affär du gjorde från 500:- till 2250:- det kallar jag en lyckad affär, utan din hjälp hade inte detta varit möjligt, undra på att ni är poppis nu Grattis!
Vad skall du hitta på för något roligt tro, nu blev jag nyfiken i en strut! Vad det en är så hoppas jag att du får det trivsamt.
Kram vännen ღ

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anita

19 juli 2013 12:10

Skulle bara tala om att nu har de som ville ha stickbeskrivning är klart skickar tidningarna till dig
Hoppas du får glädje av dom Eftersom mitt namn och http var borta skriver jag bara namn s¨å du vet att tidningarna snart kommer
Anita L
Anita

 
wiolettan

wiolettan

21 juli 2013 09:38

Men usch så kallt, förstår att du kom upp fort. 11 grader är inte mycket att bada i.
Bra gjort med bryggan, klart att kvinnor kan, det har många bevisat. Nu står ni högt i kurs.
Jag tycker att det är lite för varmt. Som du kanske vet tycker jag om vintern. Men, jag är glad över alla som kan njuta nu i sommar värmen.
Spännande att höra, snart, vad som döljde sig "runt hörnet".
Ha det fortsatt bra.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 18 nov 19:23

Mörkret kommer allt tidigare om dagarna men vi har ändå inte någon kyla att tala om. Skönt att  få vistas utomhus om dagarna. Har varit i Linköping i går på god middag...   Ekholmen närmare bestämt.   Kockarna i full fart.... min son oc...

Av Gun - Söndag 11 nov 19:36

Veckans väder har varit trist och typiskt November väder... Duggregn, dimma och mörker har vi haft om dagarna. Inte alls kul att köra bil i. Man har inte en chans om det skulle komma upp ett djur på vägen.   Så mörkt när man kommer till jobb...

Av Gun - Söndag 4 nov 20:02

Tänk, redan november.... var tar tiden vägen? Snart är julen här. Veckan som varit har vi haft oktoberlov med fint väder. Härligt för alla lediga barn! Men jag har jobbat som vanligt. I helgen har det varit Alla Helgonahelg och jag har besö...

Av Gun - Söndag 28 okt 19:33

Veckorna rullar på och man ser alltmer att vi går mot mörkare och kallare tider... Ikväll var det redan mörkt vid klockan 17.00!?! Beror väl en del på att vi ställt tillbaka klockan, men ändå. Igår morse när jag vaknade och tittade ut såg det ut ...

Av Gun - Söndag 21 okt 18:58

Helgen var planerad för en tripp till Falkenberg men sjukdom satte stopp för det och det kan man inte göra något åt. Då får man hitta på något annat nu när man hade tagit fredagen ledig och jag kände inte för att dra tillbaka min ledighet:). En...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se