anthilias

Direktlänk till inlägg 18 juli 2013

Sol, bad och bryggan!!

Av Gun - 18 juli 2013 15:49

Vi har det så varmt och gott här bara 27 grader!!! Var är man då.... jo i böljan den blå.

Häromdagen så skulle jag i för det var så varmt och gick ner till bryggan där grabbarna stod och såg lite pillemariska ut! Badar ni inte sa jag. Jo kom svaret dröjande, du får gå i före. I kom jag men lika fort upp...

förstod varför grabbarna var pillemariska:):).Svinkallt! När de mätte hur många grader vi hade så var det bara 11 grader! Fattar ni hur kallt det var. Vi hade fått in nytt havsvatten i viken.

Glömde att berätta att vi har en ny brygga till våra båtar den gamla flytbryggan var förliten och låg i vassen.

En kväll komma ena grannen över och pratade om bryggan (den gamla). Undrar om vi kan sälja den frågade han....

jo visst går väll det tyckte jag och fick på min lott att sälja den. Grannen pratade om ca 500 kr... jag sa 2000 kr sätter jag den för. Så jag och andra grannen in till datorn och ut på blocket gjorde en annons och priset höjde vi lite till:).

Vi satt bryggan för 2250 kr.

Efter en timme gick mobilen varm här!!! Bryggan gick på budgivning och var såld dagen därpå.

Tala om att jag och min granne är poppis här:)!! Det var det ingen som trodde om oss... Kvinnor kan:)!

Nu ska jag äta lite mat och sedan ut i trädgården för i morgon väntar nya äventyr för mig runt hörnet!!

Vad undrar nu nog säkert men det får ni allt vänta och se.

Kramen på er alla

gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

18 juli 2013 21:58

I går var det ju rejält varmt även här, förstår att det frestade med ett dopp, men hujedamig så kyligt i vattnet när du hoppade i, undra på att grabbarna såg fundersamma ut hehe, du fick verkligen svalka dig även om det inte var skönt.
Vilken affär du gjorde från 500:- till 2250:- det kallar jag en lyckad affär, utan din hjälp hade inte detta varit möjligt, undra på att ni är poppis nu Grattis!
Vad skall du hitta på för något roligt tro, nu blev jag nyfiken i en strut! Vad det en är så hoppas jag att du får det trivsamt.
Kram vännen ღ

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anita

19 juli 2013 12:10

Skulle bara tala om att nu har de som ville ha stickbeskrivning är klart skickar tidningarna till dig
Hoppas du får glädje av dom Eftersom mitt namn och http var borta skriver jag bara namn s¨å du vet att tidningarna snart kommer
Anita L
Anita

 
wiolettan

wiolettan

21 juli 2013 09:38

Men usch så kallt, förstår att du kom upp fort. 11 grader är inte mycket att bada i.
Bra gjort med bryggan, klart att kvinnor kan, det har många bevisat. Nu står ni högt i kurs.
Jag tycker att det är lite för varmt. Som du kanske vet tycker jag om vintern. Men, jag är glad över alla som kan njuta nu i sommar värmen.
Spännande att höra, snart, vad som döljde sig "runt hörnet".
Ha det fortsatt bra.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 14 april 20:34

Tänk att dom tog hem segern....... trodde inte det! Men vad kul!!! Dagarna har varit kyliga hela veckan med blåst. Våren har känts långt borta även om jag såg årets första sädesärla i veckan   syns nog inte att det är en sädesärla på bilden:...

Av Gun - Måndag 8 april 20:37

Helgen har varit härlig med vårvärme men idag har det varit kyligt och kallt.. Blir nu att man vill vara ut i trädgården på ledig tid.   Plockade vitsippor i förra veckan och nu händer det mycket i naturen.   I myrstacken var det full far...

Av Gun - Söndag 31 mars 20:27

Solen har lyst här i veckan och man blir så glad av det, visserligen har det blåst lite men ändå.... I onsdags var det äntligen tid för att få på ljusrampen som jag har väntat på.   När jag kom för att hämta bilen tittade jag på den och min fö...

Av Gun - Söndag 24 mars 19:26

Blåst har det gjort här i helgen men solen har visat sig:). Vad är då inte bättre än att hänga ut sin första tvätt,   vad gott det doftar. Man kan nästan se på bilden hur det blåser.   Vårfloden i Mörtfors... oj, vad vattnet forsar.   ...

Av Gun - Söndag 17 mars 17:32

Vädret har varierat i veckan som gått, allt från regn till sol. Men jag är så otroligt glad att vi slipper snön:). I går var jag på Ginger och lunchade med mina före detta kollegor. Tio år sedan sist men nu får det inte gå så lång tid till nästa ...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se