anthilias

Direktlänk till inlägg 16 juli 2013

Nu kan jag åter vara hära:).

Av Gun - 16 juli 2013 09:12

Ja det var ett rejält åskväder vi fick! Tor var inte på humör... fy vad han dundrade och levde här.

En villa brann upp och en villas elkablar brändes sönder. Telias nät gick inte att komma ut på det har legat nere.

Men nu fungerar det igen. Mobilens nät har fungerat där har jag tele 2 men skriva via mobilen var inte min starkaste sida! Vilken tid det tog och så förstaver den vissa ord om jag inte ser upp.

Som ni förstår så har jag ledigt nu en stund från mitt jobb. Helt underbart vill jag lova!

Vädret är toppen och jag bara har det bra...... badar varje dag. Någon resa så här på sommaren brukar jag inte göra.

För jag bor så underbart vackert utan det sparas till höst och vintern när allt är så träligt.

Har varit på 70- årskalas en ovanligt pigg 70- åring vill jag säga. Han jobbar fortfarande på sitt jobb visserligen inte heltid men ändå.

Annars har det nog inte hänt så mycket här hos mig. Hoppas ni alla har det bra nu när solen skiner

så härligt. Kommer och besöker er vart efter.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

16 juli 2013 22:26

Det var ett rejält åskväder ni råkade ut för, det låter som värsta skräcken, jag är ju så livrädd när åskan kommer nära. Huvudsaken är att inte huset fick sig en rejäl törn. Detta får inte ske igen ! Jag kan knappt sitta på en stol nu, fick ett lindrigare skott i ryggen, hoppas att nattens vill gör susen, linkar mig fram som en 90:åring.
Bra att du är tillbaka. Kramen ღ
Nu är det fel på din bloggadress igen, sätt in den på nytt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

17 juli 2013 09:54

Åska ogillas. Så härligt att du har det bra så här mitt i sommaren. Det blir korta pass vid datorn nu. Sommarkram till dig.

http://www.badtant..bliggo.nu

 
TantGlad

TantGlad

17 juli 2013 21:05

Pusst...nu kom jag in här hos dig. Jag har sååååå jädrans svårt att komma in i bland på just bloggplatsen. Jag fattar inte.
Jaaaa vilket jädrans åskväder det vart plötsligt.
Härligt att du bor så underbart till, för det är inte alla förunnat. Grattis till det!
Nu hoppas jag du får en fortsatt jättefin vecka och med mysssseeee värme!!!!!!!!
Stora snälla kramen från mig!

http://http:/TantGlad.bloggo.nu

 
Melody

Melody

17 juli 2013 22:01

Det där åskvädret missade vi fastän vi inte var så långt ifrån dig!
Svar: Vi var till Mörtfors, jättelikt! Men någon fika blev det inte den här gången för precis före oss kom ett sällskap på 40 personer som bestämt träff där och alla skulle ha mat! Vi insåg att väntetiden var mera än vi hade lust med så vi åkte vidare, men vi kommer göra ett nytt försök!
Nu är vi tillbaka i Skåne, men Småland är ju förtrollande vackert nu!
Du bor verkligen i finaste trakten!
Kram

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 14 april 20:34

Tänk att dom tog hem segern....... trodde inte det! Men vad kul!!! Dagarna har varit kyliga hela veckan med blåst. Våren har känts långt borta även om jag såg årets första sädesärla i veckan   syns nog inte att det är en sädesärla på bilden:...

Av Gun - Måndag 8 april 20:37

Helgen har varit härlig med vårvärme men idag har det varit kyligt och kallt.. Blir nu att man vill vara ut i trädgården på ledig tid.   Plockade vitsippor i förra veckan och nu händer det mycket i naturen.   I myrstacken var det full far...

Av Gun - Söndag 31 mars 20:27

Solen har lyst här i veckan och man blir så glad av det, visserligen har det blåst lite men ändå.... I onsdags var det äntligen tid för att få på ljusrampen som jag har väntat på.   När jag kom för att hämta bilen tittade jag på den och min fö...

Av Gun - Söndag 24 mars 19:26

Blåst har det gjort här i helgen men solen har visat sig:). Vad är då inte bättre än att hänga ut sin första tvätt,   vad gott det doftar. Man kan nästan se på bilden hur det blåser.   Vårfloden i Mörtfors... oj, vad vattnet forsar.   ...

Av Gun - Söndag 17 mars 17:32

Vädret har varierat i veckan som gått, allt från regn till sol. Men jag är så otroligt glad att vi slipper snön:). I går var jag på Ginger och lunchade med mina före detta kollegor. Tio år sedan sist men nu får det inte gå så lång tid till nästa ...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se