anthilias

Direktlänk till inlägg 16 juli 2013

Nu kan jag åter vara hära:).

Av Gun - 16 juli 2013 09:12

Ja det var ett rejält åskväder vi fick! Tor var inte på humör... fy vad han dundrade och levde här.

En villa brann upp och en villas elkablar brändes sönder. Telias nät gick inte att komma ut på det har legat nere.

Men nu fungerar det igen. Mobilens nät har fungerat där har jag tele 2 men skriva via mobilen var inte min starkaste sida! Vilken tid det tog och så förstaver den vissa ord om jag inte ser upp.

Som ni förstår så har jag ledigt nu en stund från mitt jobb. Helt underbart vill jag lova!

Vädret är toppen och jag bara har det bra...... badar varje dag. Någon resa så här på sommaren brukar jag inte göra.

För jag bor så underbart vackert utan det sparas till höst och vintern när allt är så träligt.

Har varit på 70- årskalas en ovanligt pigg 70- åring vill jag säga. Han jobbar fortfarande på sitt jobb visserligen inte heltid men ändå.

Annars har det nog inte hänt så mycket här hos mig. Hoppas ni alla har det bra nu när solen skiner

så härligt. Kommer och besöker er vart efter.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

16 juli 2013 22:26

Det var ett rejält åskväder ni råkade ut för, det låter som värsta skräcken, jag är ju så livrädd när åskan kommer nära. Huvudsaken är att inte huset fick sig en rejäl törn. Detta får inte ske igen ! Jag kan knappt sitta på en stol nu, fick ett lindrigare skott i ryggen, hoppas att nattens vill gör susen, linkar mig fram som en 90:åring.
Bra att du är tillbaka. Kramen ღ
Nu är det fel på din bloggadress igen, sätt in den på nytt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

17 juli 2013 09:54

Åska ogillas. Så härligt att du har det bra så här mitt i sommaren. Det blir korta pass vid datorn nu. Sommarkram till dig.

http://www.badtant..bliggo.nu

 
TantGlad

TantGlad

17 juli 2013 21:05

Pusst...nu kom jag in här hos dig. Jag har sååååå jädrans svårt att komma in i bland på just bloggplatsen. Jag fattar inte.
Jaaaa vilket jädrans åskväder det vart plötsligt.
Härligt att du bor så underbart till, för det är inte alla förunnat. Grattis till det!
Nu hoppas jag du får en fortsatt jättefin vecka och med mysssseeee värme!!!!!!!!
Stora snälla kramen från mig!

http://http:/TantGlad.bloggo.nu

 
Melody

Melody

17 juli 2013 22:01

Det där åskvädret missade vi fastän vi inte var så långt ifrån dig!
Svar: Vi var till Mörtfors, jättelikt! Men någon fika blev det inte den här gången för precis före oss kom ett sällskap på 40 personer som bestämt träff där och alla skulle ha mat! Vi insåg att väntetiden var mera än vi hade lust med så vi åkte vidare, men vi kommer göra ett nytt försök!
Nu är vi tillbaka i Skåne, men Småland är ju förtrollande vackert nu!
Du bor verkligen i finaste trakten!
Kram

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 18 nov 19:23

Mörkret kommer allt tidigare om dagarna men vi har ändå inte någon kyla att tala om. Skönt att  få vistas utomhus om dagarna. Har varit i Linköping i går på god middag...   Ekholmen närmare bestämt.   Kockarna i full fart.... min son oc...

Av Gun - Söndag 11 nov 19:36

Veckans väder har varit trist och typiskt November väder... Duggregn, dimma och mörker har vi haft om dagarna. Inte alls kul att köra bil i. Man har inte en chans om det skulle komma upp ett djur på vägen.   Så mörkt när man kommer till jobb...

Av Gun - Söndag 4 nov 20:02

Tänk, redan november.... var tar tiden vägen? Snart är julen här. Veckan som varit har vi haft oktoberlov med fint väder. Härligt för alla lediga barn! Men jag har jobbat som vanligt. I helgen har det varit Alla Helgonahelg och jag har besö...

Av Gun - Söndag 28 okt 19:33

Veckorna rullar på och man ser alltmer att vi går mot mörkare och kallare tider... Ikväll var det redan mörkt vid klockan 17.00!?! Beror väl en del på att vi ställt tillbaka klockan, men ändå. Igår morse när jag vaknade och tittade ut såg det ut ...

Av Gun - Söndag 21 okt 18:58

Helgen var planerad för en tripp till Falkenberg men sjukdom satte stopp för det och det kan man inte göra något åt. Då får man hitta på något annat nu när man hade tagit fredagen ledig och jag kände inte för att dra tillbaka min ledighet:). En...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se