anthilias

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Trött....

Av Gun - 19 september 2012 21:50

Klockan ringde 05.10 i morse....fick gå upp lite tidigare eftersom jag skulle ha släpkärran med till soptippen.

Fy vad mörkt och ruggit det var. Den tidiga turen går fort på jobbet och sedan drog jag till soptippen. Där tog det mig 1 1/2 timme att plocka av kärran!!! Tala om smockfull kärra och inga gentlemän så långt ögat kunde se. De var bortblåsta:).

När jag kom hem började det regna så jag fortsatte vitlasera istället. Tar sin lilla tid. Men nu är det inte många hyllor kvar. Har lagt ett bud på Tradera på Reda kryddhylla återstår att se om jag vinner. Skulle passa i mitt nya kök. Håll tummarna hårt att den blir min:).

Nu snart tänker jag krypa ner i sängen.. för jag är trött i kväll.

Så god natt kära vänner.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

19 september 2012 22:39

Du behöver någon som hjälper dig med allt slitgöra, har du ingen sådan ? 1 ½ timma är ett riktigt grovgöra, behöver man hjälp på soptippen så gömmer dem sig väl, men slänger man något fel då kommer dem på studs.
Det kommer att bli så fint i ditt nya kök, hoppas du får kryddhyllan på Tradera, håller tummar och tår.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

20 september 2012 10:24

Oj du får se det som ett extra Gym pass.
Har du bild på nya köket?
Hoppas du får en fin dag i dag Kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 10 feb 17:17

I måndags såg det ut så här på jobbet,   En härlig vinterbild. Vi gjorde även en snögubbe som enligt ett av barnen liknade "Olof" i Frost.   Nu är han ett minne blott för här har det regnat flera dagar och vi har plusgrader.   Nu har...

Av Gun - Söndag 3 feb 15:43

Då har vi kommit in i februari månad och med den kom snön... Vi fick ca 2-3 dm tung blötsnö i natt och dagens motion är avklarad:). Visst är det vackert med vit snö men jag vill ha vår nu men snart så är våren här.   Solens strålar som visad...

Av Gun - Söndag 27 jan 16:47

Förra helgen satt jag nere vid sjöbodarna med fikakorgen och nu... snöoväder som heter duga.   Blir ingen rolig bilresa i morgon till jobbet. I veckan som var gick vi ner till vattnet med barnen för att mata svanar och änder.. men isen hade ...

Av Gun - Söndag 20 jan 18:10

Ja, det är vad vi har haft "en härlig dag med sol" om än lite kallt. Man har fått lite våraning.... även om risken är stor att snön kommer. Packade ryggsäcken med fika och gick iväg ner till viken för att vid sjöbodarna sitta i solen och dricka...

Av Gun - Söndag 13 jan 16:57

Lite jobbigt var det allt att komma upp på måndag morgon men man kom snabbt in i vanerna igen.   Vacker vy som vi har när vi är ute och vandrar med barnen. Vi går ofta ner till havet och tittar om det har hänt något nytt sedan vi var här sist....

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se