anthilias

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Trött....

Av Gun - 19 september 2012 21:50

Klockan ringde 05.10 i morse....fick gå upp lite tidigare eftersom jag skulle ha släpkärran med till soptippen.

Fy vad mörkt och ruggit det var. Den tidiga turen går fort på jobbet och sedan drog jag till soptippen. Där tog det mig 1 1/2 timme att plocka av kärran!!! Tala om smockfull kärra och inga gentlemän så långt ögat kunde se. De var bortblåsta:).

När jag kom hem började det regna så jag fortsatte vitlasera istället. Tar sin lilla tid. Men nu är det inte många hyllor kvar. Har lagt ett bud på Tradera på Reda kryddhylla återstår att se om jag vinner. Skulle passa i mitt nya kök. Håll tummarna hårt att den blir min:).

Nu snart tänker jag krypa ner i sängen.. för jag är trött i kväll.

Så god natt kära vänner.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

19 september 2012 22:39

Du behöver någon som hjälper dig med allt slitgöra, har du ingen sådan ? 1 ½ timma är ett riktigt grovgöra, behöver man hjälp på soptippen så gömmer dem sig väl, men slänger man något fel då kommer dem på studs.
Det kommer att bli så fint i ditt nya kök, hoppas du får kryddhyllan på Tradera, håller tummar och tår.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

20 september 2012 10:24

Oj du får se det som ett extra Gym pass.
Har du bild på nya köket?
Hoppas du får en fin dag i dag Kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 23 juni 21:12

Nej, inlägger duggar inte tätt här precis. Det finns just nu så mycket annat som måste gå före. Midsommarhelgen kom med strålande sol och det finns inget bättre än att fira midsommar på en ö närmare bestämt Idö.   Resturangen ligger högt upp...

Av Gun - Söndag 9 juni 21:04

Dagarna har bara farit iväg för mig... har haft fullt upp. Vi har bl.a målat två sidor av huset (dom andra två får bli lite senare:).   Min ena son som står i skyliften och som målade som bara den. Tack "A" för all hjälp. Det gick åt 40 l falu...

Av Gun - Torsdag 23 maj 19:29


Ja, så känner jag just nu att min tid inte räcker till. Det är alltid samma visa varje år vid den här tiden. Det är så mycket innan man kan gå på ledighet. Sedan jagar jag fortfarande maskrosorna.... vill inte ha dom i gräsmattan och deras bollar...

Av Gun - Måndag 13 maj 19:08

Ibland finns det måsten som måste fixas.... Här har det varit många saker utomhus som skulle göras. Har fixat upp paviljongen och satt trädgårdsmöblerna i den. Klippt gräsmattan och jagat maskrosor..... finns inget värre än maskrosor i gräsmattan...

Av Gun - Söndag 5 maj 19:09

Vart dagarna har tagit vägen vet jag inte, men det har varit fullt upp. Igår kom våren av sig lite grann   oj, vad det snöade men inget blev kvar som tur var.   min favorit blomma har redan börja blomma här och igår trodde jag allt att de...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se