anthilias

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Trött....

Av Gun - 19 september 2012 21:50

Klockan ringde 05.10 i morse....fick gå upp lite tidigare eftersom jag skulle ha släpkärran med till soptippen.

Fy vad mörkt och ruggit det var. Den tidiga turen går fort på jobbet och sedan drog jag till soptippen. Där tog det mig 1 1/2 timme att plocka av kärran!!! Tala om smockfull kärra och inga gentlemän så långt ögat kunde se. De var bortblåsta:).

När jag kom hem började det regna så jag fortsatte vitlasera istället. Tar sin lilla tid. Men nu är det inte många hyllor kvar. Har lagt ett bud på Tradera på Reda kryddhylla återstår att se om jag vinner. Skulle passa i mitt nya kök. Håll tummarna hårt att den blir min:).

Nu snart tänker jag krypa ner i sängen.. för jag är trött i kväll.

Så god natt kära vänner.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

19 september 2012 22:39

Du behöver någon som hjälper dig med allt slitgöra, har du ingen sådan ? 1 ½ timma är ett riktigt grovgöra, behöver man hjälp på soptippen så gömmer dem sig väl, men slänger man något fel då kommer dem på studs.
Det kommer att bli så fint i ditt nya kök, hoppas du får kryddhyllan på Tradera, håller tummar och tår.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

20 september 2012 10:24

Oj du får se det som ett extra Gym pass.
Har du bild på nya köket?
Hoppas du får en fin dag i dag Kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Tisdag 11 dec 17:51

Veckan som varit gick i raketfart.... Hinner inte med! Vi hade vårat julbord i måndags förra veckan,   Super gott var det och trevligt hade vi där allihopa.         Fika i köket i söndags då det var andra Advent.   Fixade slingan i t...

Av Gun - Söndag 2 dec 19:17

Tänk nu har vi kommit in i december månad och första advent. Trotts att november var grå och trist så gick månaden fort. Nu lyser det så fint i fönstren hos mig   Köket blev så mysigt och utanför i blomlådan  har jag satt grankvistar med en ...

Av Gun - Måndag 26 nov 19:06

I förra veckan hade vi mildväder med lite regn och en sådan här fin regnbåge såg vi   och idag minusgrader............   kanske mer normalt för årstiden. Men inte var det kul att vakna i morse och titta ut och få se   hu vad kallt det ...

Av Gun - Söndag 18 nov 19:23

Mörkret kommer allt tidigare om dagarna men vi har ändå inte någon kyla att tala om. Skönt att  få vistas utomhus om dagarna. Har varit i Linköping i går på god middag...   Ekholmen närmare bestämt.   Kockarna i full fart.... min son oc...

Av Gun - Söndag 11 nov 19:36

Veckans väder har varit trist och typiskt November väder... Duggregn, dimma och mörker har vi haft om dagarna. Inte alls kul att köra bil i. Man har inte en chans om det skulle komma upp ett djur på vägen.   Så mörkt när man kommer till jobb...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se