anthilias

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Trött....

Av Gun - 19 september 2012 21:50

Klockan ringde 05.10 i morse....fick gå upp lite tidigare eftersom jag skulle ha släpkärran med till soptippen.

Fy vad mörkt och ruggit det var. Den tidiga turen går fort på jobbet och sedan drog jag till soptippen. Där tog det mig 1 1/2 timme att plocka av kärran!!! Tala om smockfull kärra och inga gentlemän så långt ögat kunde se. De var bortblåsta:).

När jag kom hem började det regna så jag fortsatte vitlasera istället. Tar sin lilla tid. Men nu är det inte många hyllor kvar. Har lagt ett bud på Tradera på Reda kryddhylla återstår att se om jag vinner. Skulle passa i mitt nya kök. Håll tummarna hårt att den blir min:).

Nu snart tänker jag krypa ner i sängen.. för jag är trött i kväll.

Så god natt kära vänner.

Kram gun

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

19 september 2012 22:39

Du behöver någon som hjälper dig med allt slitgöra, har du ingen sådan ? 1 ½ timma är ett riktigt grovgöra, behöver man hjälp på soptippen så gömmer dem sig väl, men slänger man något fel då kommer dem på studs.
Det kommer att bli så fint i ditt nya kök, hoppas du får kryddhyllan på Tradera, håller tummar och tår.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

20 september 2012 10:24

Oj du får se det som ett extra Gym pass.
Har du bild på nya köket?
Hoppas du får en fin dag i dag Kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 14 okt 19:41

fortfarande lite blommor och man får passa på och njuta av dom,   så härligt att kunna plocka in blommor... och vilken värme vi har haft här så shortsen har åkt fram igen:). Bäst att passa på att njuta utomhus av det vackra vädret. Har fixat i...

Av Gun - Måndag 8 okt 18:26

Det har redan börjat skymma och kallt är det ute. Hösten kom fort men tydligen ska vi få upp mot 20 grader varmt i slutet av veckan. Härligt om det nu stämmer. I lördags firade Vimmerby stadshotell 150 år med visning och tårta.   Här var tyd...

Av Gun - Söndag 30 sept 19:34

Efter tio år tillsammans har vi gått skilda vägar och  du rullar vidare utan mig bakom ratten. Någon annan i troligen ett östatland kommer att få bli din vän.. många fina mil har vi rullat fram tillsammans men nu var det daggs för mig att byta ko...

Av Gun - Söndag 23 sept 20:49

Det man trodde var att Knud skulle ställa till elände när han kom... Men det blev inte så farlig som man trott, blåste gjorde det och några åskknallar hörde man och lite regn kom och sedan var det över. Skönt. I fredags fick jag besöka läkarn för j...

Av Gun - Söndag 16 sept 20:14

Vad fort helgerna går.... Kanske beror det på att man hela tiden gör något. I veckan som var så hade vi skördefestival med våra barn på jobbet och dom  fick vara med och plocka upp det vi sådde i våras. Spännande att få upp potatis, rödbetor oc...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se