anthilias

Direktlänk till inlägg 19 november 2015

Vilket regnande....

Av Gun - 19 november 2015 20:38

När jag skulle åka hem så regnade enormt!!

Mörkt och skyfall av regn och mötande bilar är ingen höjdare.

Man har inte en chans om ett djur skulle dyka upp på vägen.

Men hem kom jag i alla fall.

Tänk i morgon är det åter fredag och sist dagen på den här arbetsveckan.

Som vanligt går dagarna fort och tänk snart är det första advent.

Undrar om vi ska ha snö då?!?

I helgen ska vi tydligen få kallare väder med någon minusgrad.

Har bakat nu i kväll en saffranskaka. Helgens mums:)!!

Har hunnit fixa ganska så mycket faktiskt sedan jag kom hem.

Finns alltid saker att göra.

Förstår det inte tycker det bara blir mer och mer ju äldre jag blir

eller är det inbillning månne???

Kram gun


 
ANNONS
 
Bengt

Bengt

21 november 2015 20:56

Nu regnar det inte här. Det är i dag flera minusgrader mitt på dagen.
Smaklig söndag med saffran!
Kramis!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
Melody

Melody

22 november 2015 12:00

Här finns det också en saffranskaka på bordet idag, men den innehåller också citron och apelsin och massa smör och grädde, så jag borde nog nöja mig med att titta på den! Vi fick snöblandat regn här igår kväll, men det blev aldrig vitt på marken, men bara någon mil härifrån var det snökaos!
Själv fattar jag inte hur det kan vara advent om en vecka! Var det inte nyss augusti?
Kram M.E

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

 
Ingen bild

Bosse Lidén

22 november 2015 17:38

Novemberregnet är jag trött på. Förra söndagen mötte vi sju älgar när vi åkte bil på Österlen. Tur det var ljust och jag såg dem på vägen. Du har kanske fått en släng av snö sista dagarna. Kram Bosse

 
TantGlad

TantGlad

22 november 2015 19:08

Regn är inge vidare. Finare med lite snö.
I går kväll kom det några snöflingor här hos mig. Men inte så många. Blev lite ljusare på backen iallafall. Det lilla som kom.
Snart advent. Har faktiskt tjuvstartat lite. Ja så kan det gå.

Ha en fin ny vecka nu.
Kramkram.

http://tantglad.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - Söndag 14 april 20:34

Tänk att dom tog hem segern....... trodde inte det! Men vad kul!!! Dagarna har varit kyliga hela veckan med blåst. Våren har känts långt borta även om jag såg årets första sädesärla i veckan   syns nog inte att det är en sädesärla på bilden:...

Av Gun - Måndag 8 april 20:37

Helgen har varit härlig med vårvärme men idag har det varit kyligt och kallt.. Blir nu att man vill vara ut i trädgården på ledig tid.   Plockade vitsippor i förra veckan och nu händer det mycket i naturen.   I myrstacken var det full far...

Av Gun - Söndag 31 mars 20:27

Solen har lyst här i veckan och man blir så glad av det, visserligen har det blåst lite men ändå.... I onsdags var det äntligen tid för att få på ljusrampen som jag har väntat på.   När jag kom för att hämta bilen tittade jag på den och min fö...

Av Gun - Söndag 24 mars 19:26

Blåst har det gjort här i helgen men solen har visat sig:). Vad är då inte bättre än att hänga ut sin första tvätt,   vad gott det doftar. Man kan nästan se på bilden hur det blåser.   Vårfloden i Mörtfors... oj, vad vattnet forsar.   ...

Av Gun - Söndag 17 mars 17:32

Vädret har varierat i veckan som gått, allt från regn till sol. Men jag är så otroligt glad att vi slipper snön:). I går var jag på Ginger och lunchade med mina före detta kollegor. Tio år sedan sist men nu får det inte gå så lång tid till nästa ...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Följ bloggen

Följ anthilias med Blogkeen
Följ anthilias med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se